Zilveren sieraden

Ben je op zoek naar zilveren sieraden? Dan ben je bij Cinsier aan het juiste adres. Je kan bij Cinsier terecht voor handgemaakte zilveren ringen, oorbellen, armbanden, hangers, colliers en verschillende kettingen  Alle zilveren sieraden krijgen de aandacht die ze verdienen en worden met de hand gemaakt.  

Uniek ontworpen zilveren sieraden

Alle ontwerpen van Cinsier zijn uniek. Wij vinden het ontwerp van een sieraad erg belangrijk en er wordt dan ook veel tijd gestoken in het ontwikkelen van nieuwe ideeën. Deze ideeën worden vervolgens met heel veel liefde, geduld en inzet omgezet in een zilveren sieraad. Bij het ontwerpen worden een groot aantal verschillende methoden en materialen gebruikt. Zo zijn er sieraden met een gladde afwerking, pareldraad, eierdraad, gehamerd of gezwart . Deze methoden hebben allen een typerende uitstraling en worden eventueel gecombineerd. Daarnaast worden er verschillende figuren of steentjes gebruikt. Er worden bijvoorbeeld stenen gebruikt zoals onyx, obsidiaan, zirkonia, granaat, amethyst, aventurijn en meer.  

Persoonlijke zilveren sieraden

Bij Cinsier kan je ook terecht voor persoonlijke zilveren sieraden. Hierbij kan je denken aan bijvoorbeeld ringen met een persoonlijke tekst of boodschap. Maar we bieden je ook de mogelijkheid om een tekening van je kind of kleinkind te verwerken in een zilveren sieraad. Mocht je vragen hebben over de mogelijkheden, onze werkwijze of de kosten kan je altijd even contact opnemen zodat we samen de mogelijkheden kunnen bespreken.  

Een sieraad, maar dan net anders?

Heb je een bepaald sieraad gezien in onze webshop maar wil je deze net iets anders hebben? Dus bijvoorbeeld met een andere afwerking, een andere steen, in een andere maat of wil je bepaalde ontwerpen combineren? Geen enkel probleem. Neem even contact op zodat we mogelijkheden kunnen bespreken. Wij vinden het belangrijk dat onze zilveren sieraden voor iedereen betaalbaar zijn dus je hoeft niet bang of terughoudend te zijn dat we een wereldbedrag in rekening brengen.